شماری از کتابفروشان کابل می گویند حکومت طالبان فهرست دستکم 400 کتاب را به آنان فرستاده و گفته اند فروش آن ها ممنوع است.
به گزارش انصار، براساس فهرستی که حکومت طالبان تهیه کرده اند فروش برخی از کتاب هایی که در مورد زندگی احمدشاه مسعود تألیف شده، تاریخ افغانستان و کتابهای مردم شیعه ممنوع شده است.
طالبان محتوای این کتاب ها را خلاف شریعت یا منافع ملی عنوان کرده اند. کتاب احمدشاه مسعود از شیر پنجشیر تا قهرمان ملی، تاریخ تحلیلی افغانستان از ظاهرشاه تا حامد کرزی، چرا پاکستان مداخله میکند اثری از مرحوم غلام محمد محمدی، اسرار پشت پرده جهاد و مقاومت اثری از نوریالی عثمانی؛ شیعیان افغانستان، گروه ها و گرفتاری اثر محمدباقر مصباح زاده در میان این فهرست دیده می شود.
این اولین مورد نیست که حکومت طالبان با کتاب و باورهای غیرخودی مبارزه کرده باشند بلکه در سال گذشته معارف طالبان در بامیان دستور جمع آوری کتب مذهب جعفری از مکاتب آن ولایت را صادر کرد و عموم کتاب فروشی های آن ولایت را بررسی کرد که کتاب خلاف باورهای طالبانی به فروش نرسانند.
علاوه بر آن، چند ماه قبل حکومت طالبان در مرز اسلام قلعه، مفاتیح الجنان، قرآن با ترجمه ی فارسی و برخی از کتب اعتقادی و کتب دعای زائرین شیعه را که به عنوان هدیه باخود آورده بودند نیز به آتش کشیدند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/34094